Kezdőlap SZABADIDŐ SZABADIDŐ, SZÓRAKOZÁS, KULTÚRA, SPORT KULTÚRA, SZÓRAKOZÁS Kelebek TSE

Kelebek TSE

Útvonal kereső Domb utca 1. II.em
4029 Debrecen
Hajdú-Bihar Magyarország
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weblap
Kapcsolattartó: Szathmári Ágnes
Telefon: 06209298729
A Kelebek Tánc Sport Egyesület több mint 30 éve működik Debrecenben, a Kelebek nevet,  (e török eredetű szó pillangót jelent ) 9 évvel ezelőtt vettük fel. Iskolánkban a gyermekek már 4 éves kortól tanulhatnak. Óvodások és iskolások részére Balett, Modern Tánc és Formációs Divattánc, Hip-Hop, Művészi Torna,   Akrobatikus látványtánc oktatás folyik.

A felnőtt hölgyeknek a következő alakformáló  és kondícionáló lehetőségeket ajánljuk:  Fitness Tánc hagyományos táncokkal,   a  közkedvelt  Hastánc valamint a legújabb divatba hozott  Latin Fitness tánc. Párok részére Társastánc kurzusokat indítunk. Az órákat felsőfokú pedagógus végzettséggel is rendelkező, gyakorlott és képzett tánctanárok, edzők vezetik. Tanítványaink a tanév során különféle rendezvényeken lépnek fel és táncversenyeken vesznek részt.

Kellemes légkörben fogadjuk a hozzánk járó tanítványokat és kísérőiket. Táncóráink tükrös teremben zajlanak. Vendégeink, tanítványaink részére külön társalgót és külön, saját öltözőt biztosítunk. A táncórák a szülők számára nyílvánosak, tehát nem zárt ajtók mögött zajlanak. A táncteremhez kapcsolódó társalkodóban a szülők kényelmesen végignézhetik az órákat, így figyelemmel tudják kísérni gyermekük fejlődését. 

Ha mozogni vágysz és szeretnél egy jó társaság tagja lenni, ha szeretnél jó zenékre kikapcsolódni, akkor Téged is szeretettel várunk Tánciskolánkba!

Oktatásunk helyszíne a POZITÍV CENTRUM OKTATÓ KÖZPONT, ahol a tanfolyamok mellett különböző szakmai felnőttképzéseken vehetnek részt.

Debrecen, Domb u. 1. II emelet (a porta épületében)

www.pozitivcentrum.ewk.hu

Kelebek TÁNC SPORT EGYESÜLET

e-mail : kelebektanciskola@gmail.com

www.kelebektanciskola.ewk.hu

 


 

 

 

 
 
     

Létrehozás dátuma: 2013-08-26 21:12:27    Találat: 357
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds